A2 gedeeltelijk afgesloten na ongeval door spookrijder

woensdag 13 februari 2013

Maastricht - Een Belgische automobiliste veroorzaakte woensdagmiddag rond 17.00 uur een frontale aanrijding doordat zij in tegenoverstelde richting op de verkeerde rijbaan over de A2 richting Maastricht reed.

Een frontale aanrijding met een Nederlandse auto was het gevolg.Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Oeslingerbaan. De vrouw reed alsspookrijder over de rijbaandie hetverkeervanuit Maastricht naar het zuidenvoert. Het is nog niet duidelijk waarom en hoe zij op deze baan terecht konkomen.

De Belgische vrouw moest door de brandweer uit haar auto wordenbevrijd. Zowel de Belgische automobiliste als de Nederlandse bestuurder zijn perambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Twee andere voertuigen raakten bij de aanrijding betrokkendoordat zij werden geraakt door brokstukken. De politie voert sporenonderzoekuit op de weg. Deze is daardoor afgesloten vanaf de afslag naar het AZM richtinghet zuiden. Verkeer richting Belgie kan bij Gronsveld de A2 weer op.

De personalia van beide bestuurders zijn op dit moment nog nietbekend.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Noorbeek | 112 alarmeringen Noorbeek | Goedkoop Tanken in Noorbeek | Supermarkten in Noorbeek | Weerbericht Noorbeek