Vrachtwagenchauffeur bekneld bij ongeval op A2

woensdag 25 februari 2015

Maastricht - Op de A2 in Maastricht is woensdagmiddag is verkeersongeval gebeurd. Hierbij raakte een vrachtwagenchauffeur bekneld.

Het ongeval gebeurde rond 16.30 uur op de A2 richting noorden ter hoogte vanhet Academisch Ziekenhuis onder het viaduct Oeslingerbaan.

Eenkleine vrachtautomet oplegger - een zogenaamde auto-ambulance - enwaaropzich een camper bevond,botste in een file achter op een andere vrachtauto.Dechauffeurvan de auto-ambulance kwam hierbij knel te zitten in de cabine. Dehulpdienstenhebben het slachtoffer uit zijn benadere positie moetenbevrijden.Een traumahelicopter was ter plaatse maar de vrachtwagenchauffeurismet een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij raakte ernstig gewond. Debestuurder van de andere vrachtauto bleef ongedeerd.

In verband met het ongeval is de A2 in noordelijke richting geruime tijdafgesloten geweest. Het verkeer werd vanaf Gronsveld omgeleid. Rond 18.00 uur isn rijstrook weer vrijgegeven voor de weggebruikers.Doordatdeautowegafgesloten was en er een verkeerschaos ontstond, is rond 17.00 uur GRIP1 afgekondigd. Rond 17.35 uur is weer afgeschaald naar GRIP 0.

In eerdere berichtgeving is aangegeven dat de vrachtauto die betrokken wasbij het ongeval geladen zou zijn met een niet gevaarlijkestof.Dit betrofechter een tankvrachtauto die in de file stond te wachten maar niets te makenhad met het ongeval. De vrachtauto die aangereden is, was een trekker metoplegger.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Noorbeek | 112 alarmeringen Noorbeek | Goedkoop Tanken in Noorbeek | Supermarkten in Noorbeek | Weerbericht Noorbeek