Snelheidscontrole bij wegwerkzaamheden A2

dinsdag 7 januari 2014

Maastricht - De politie heeft dinsdagmorgen 7 januari tussen 08.00 en 14.30 uur een snelheidscontrole met de radarwagen gehouden bij de werkzaamheden op de A2. Bij deze controle werden bijna 5000 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 600 te hard reden.

In de controletijd werden door de radarwagen 4998 passerendevoertuigen gecontroleerd op hun snelheid. Als hoogst gemeten snelheid werd 106km per uur genoteerd.

Langs de A2 worden langdurig werkzaamheden uitgevoerd om dezesnelweg te ondertunnelen. De controleplaats was in een gedeelte buiten debebouwde kom van Maastricht tussen de Kennedybrug en de Oeslingerbaan. Het in derichting van Maastricht rijdende verkeer werd gecontroleerd. De voertuigen diesneller reden dan de maximum toegestane snelheid, werden geflitst. De eigenarenhiervan krijgen de bekeuring binnenkort per post toegezonden.

De politie blijft regelmatig op de A2 controleren in de buurtvan de wegwerkzaamheden. Op dat gedeelte is een snelheidslimiet van 50 km/uingesteld. De ervaring leert dat het verkeer vaak harder rijdt dan istoegestaan, hetgeen gevaarlijke situaties met zich meebrengt. De beperktesnelheid is ingesteld vanwege de smallere rijbanen en de bebakening die vlaklangs de weg is opgesteld.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Noorbeek | 112 alarmeringen Noorbeek | Goedkoop Tanken in Noorbeek | Supermarkten in Noorbeek | Weerbericht Noorbeek